Confetti carnaval feest

Carnaval 2018!

Waar vier jij de carnaval?

Carnaval, voor velen een heerlijk begrip. Een periode waarin het geoorloofd is om even gek te doen en jezelf volledig uit te laten. Wat je wel vaak hoort is de vraag waar de carnaval gevierd moet gaan worden. Het is uiteraard bekend dat in Noord-Brabant het feest zeer aanwezig is maar ook zijn er op veel andere plaatsen grote carnavalsvieringen. Over het algemeen wordt er redelijk veel geadverteerd voor de grote carnavalsfeesten dus het is zeker een aanrader om je oren en ogen goed open te houden. Het is natuurlijk ook een mogelijkheid om naar de plaatselijke carnavalsoptocht te gaan.

Carnaval & drank

Een van de factoren die bij carnaval een grote rol speelt is natuurlijk de drank. Vooral onder de jongeren wordt er flink op los gegaan. Het gevolg hiervan is dat de horecagelegenheden die meedoen aan de carnaval, de prijzen van de drank verhogen. Je mag van geluk spreken wanneer je €2,50 voor een biertje betaald. Hierdoor wordt ook het carnavalsfeest steeds commerciëler. De aanrader blijft om goed op te letten met wat je drinkt omdat er veel mensen zijn die zich ‘laveloos’ drinken tijdens het feest. Pas ook goed op met de mensen om je heen want sommige mensen krijgen een kort lontje met een slok op.

De beste carnavalskostuums

Iedereen heeft over het algemeen vrij originele feest / carnavalskostuums. Toch zijn er ook van die momenten waarop je denkt: Kan het niet wat goedkoper en toch up-to-date? Jazeker kan dit. Om goedkoop carnavalskostuums te kopen of huren kijk je online naar de juiste website. Doordat je online besteld heb je vaak minder kosten aan het kopen van een product waardoor het product goedkoper uitvalt. Een voorbeeld van een van deze betrouwbare webshops op carnavalsgebied is Funenfeestwinkel. Zij beschikken over de meest moderne carnavalsartikelen. Bekijk snel de webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *