Sauerland kasteel vakantie

Dit is waarom Sauerland een leuke vakantiebestemming is!

Sauerland is the place to be

Wellicht hoor je het in deze periode steeds vaker: Op vakantie naar Sauerland. Sauerland ligt in Duitsland en is door de afstand een prima bestemming om een aantal dagen door te brengen. Door de prachtige omgeving is het echt de moeite waard om een kijkje te nemen. Er zijn allerlei faciliteiten in de omgeving zoals een zwembad, een attractiepark en oude kastelen. Hierdoor weet je zeker dat je je niet hoeft te vervelen op vakantie. Door de diverse faciliteiten is het ook een prima bestemming om een keer naar toe te gaan met de kinderen.

Skigebied in Sauerland

Een plek waar je vaak over gehoord zult hebben is Winterberg. Winterberg bevindt zich in het gebied Sauerland en is daarmee ook een van de bekendste skigebieden van Duitsland. Winterberg staat erom bekend een uitstekend skigebied te zijn voor de beginnende skiër. Er zijn via verschillende organisaties duidelijke skilessen te volgen en ook beschikt dit gebied over zijn eigen faciliteiten. Zo zijn er genoeg leuke restaurantjes en cafeetjes waar je met het hele gezin kunt opwarmen en uitrusten van een actieve skidag.

Afstand, prijzen en perioden op vakantie

Winterberg bevindt zich op slechts 200km van de Nederlandse grens en is daarmee een goed te bereiken plek. Het ideale is dat je bij Winterberg wel echt een vakantiegevoel krijgt. De prijzen bij Winterberg liggen op hetzelfde niveau als de Nederlandse prijzen en indien je van plan bent bepaalde dingen vooraf te organiseren is het verstandig dit online te doen. Online zijn er namelijk erg veel kortingen en aanbiedingen te vinden voor dit gebied. De drukste periode op Winterberg zijn rond de wintermaanden maar het is ook zeer goed mogelijk om hier de zomers te vertoeven door de prachtige omgeving die de berg te bieden heeft. Nog niet overtuigd? Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie.

1 thought on “Dit is waarom Sauerland een leuke vakantiebestemming is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *