Huishouden stofzuiger

De Huishoudbeurs 2018

De huishoudbeurs

Voor de mensen die het niet kennen: De huishoudbeurs is een gezellige beurs met alle artikelen aanwezig die samen het huishouden een stuk leuker en makkelijker maken. De huishoudbeurs zal dit jaar plaatsvinden op 17 t/m 25 Februari op de RAI Amsterdam. De huishoudbeurs beschikt over allerlei leuke kleine evenementen dat samen tot een groot geheel gevormd wordt. Zo zijn er diverse optredens van artiesten en vinden er op verschillende plaatsen interviews voor live-TV plaats. Daarnaast zijn er dus ook genoeg handige spulletjes om te kopen die vaak op geheel eigen wijze gedemonstreerd worden. De huishoudbeurs is echt een evenement dat je een keer meegemaakt moet hebben.

Iedereen is geschikt voor het huishouden

Ondanks dat de beurs zich voornamelijk op vrouwen richt zijn ook mannen van harte welkom op de beurs. Er zit voor ieder wat wils bij en op die manier heb je voor een hele dag vermaak. Doordat de beurs gericht is op het huishouden zal je er alles vinden wat je zoekt. Er zijn ook erg veel nieuwe, dan wel niet luxe, producten aanwezig en door de demonstraties zal je zelf zien dat er veel meer mogelijk is in het huishouden dan je zelf voor ogen hield. De meeste mensen keren terug met een voldaan gevoel door nieuwe ingevingen over hoe ze het huishouden aan kunnen pakken of door de spulletjes die ze gekocht hebben.

Tickets en prijzen

Doordat de huishoudbeurs elk jaar druk bezocht wordt werken ze met een ticket systeem. De tickets zijn aan te schaffen via de website van de huishoudbeurs die onderaan dit artikel vermeld staat. Een normaal ticket voor de huishoudbeurs kost €15,95. Er zijn verder nog V.I.P. tickets verkrijgbaar voor €59,00. Kinderen van 0-4 jaar mogen gratis naar binnen en voor kinderen van 5-12 jaar betaal je slechts €5,50 per kaartje. Parkeren op de RAI kost €20,- voor 24 uur. Voor meer tarieven kijk je even op de website. Er is de hele dag wat te doen op de beurs dus wees niet bang dat je je verveelt. Bestel snel je tickets en ervaar zelf hoe geweldig de huishoudbeurs is.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *